• 2017-2018 Bell Schedule
         

    1st  8:15-9:04       49 minutes

    2nd 9:09-9:58       49 minutes

    3rd 10:03-10:52    49 minutes

    4th 10:57-11:46    49 minutes

    A Lunch

    B Lunch

    Lunch : 11:46-12:26             40 minutes

    5th Period: 11:51-12:36           45 minutes

    5th Period: 12:31-1:16          45 minutes

    Lunch 12:36-1:16                    40 minutes

     

    6th 1:21-2:09         48 minutes

    7th 2:14-3:02         48 minutes

    8th 3:07-3:55         48 minutes

     

    *ATC Students would leave a lunch at 12:16 for class.